over ons

Wat is Karperboot.com?

 

We willen boten verhuren aan echte liefhebbers van karpervissen in het allermooiste binnenviswatergebied van Nederland, met de allerbeste begeleiding en tegen een redelijke prijs.

arjan

 

 

Vissen waar niemand vist.

Er zijn in Noord-Holland vele duizenden mooie en rustige stekken om te vissen. Een probleem is dat de meeste ervan via de openbare weg niet of slecht bereikbaar zijn. Daar komt bij dat erg veel stekken niet toegankelijk zijn wegens privé-eigendom van het terrein. Daarom is een boot de ideale oplossing: je mag letterlijk overal komen zolang je maar op het water blijft! Kortom: je kunt vissen waar niemand vist!

(N.B.: met “Noord-Holland” wordt hier steeds bedoeld: het gebied ten noorden van het Noordzeekanaal.)

 

 

Huren is de voordeligste oplossing.

Als je aan het water woont is een eigen boot natuurlijk de oplossing. Voor alle karperliefhebbers die niet in deze gelukkige omstandigheid verkeren is het huren van een boot dus de allerbeste oplossing. Een voordelige huurboot zorgt ervoor dat je alleen de lusten van een boot hebt en niet de lasten, zoals aankoop, onderhoud, stalling en verzekering.

 


Karperboot.com heeft precies de boot die je zoekt.

Karperboot.com verhuurt boten die zo ontworpen zijn dat ze precies aan de wensen van de karpervisliefhebber voldoen. De boten zijn splinternieuw, niet te groot, wendbaar, onzinkbaar, en mogen zonder vaarbewijs gebruikt worden. Er is een comfortabele overnachtingsmogelijkheid voor twee personen, en er is sanitair en kookgelegenheid op elke boot. De kosten zijn méér dan redelijk vergeleken met alle andere boten.

 

 

Unieke formule.

Karperboot.com biedt de mogelijkheid om je boot op snelle en eenvoudige manier vast te leggen, precies op de door jou gewenste stek, en daar te overnachten. Je hebt dus geen gedoe met jachthavens of andere (meestal verboden) aanlegplaatsen. Even twee stokken in de bodem, in één minuut de huif opzetten, lampje bevestigen en klaar voor de nacht. De huif kan overdag half opgezet worden, zodat je bij het vissen droog en beschut zit. Hij kan ook helemaal dicht geritst worden, zodat je 's nachts een afgesloten tent hebt.

 

 

karperMeer dan 1000 kilometer visplekken!

Karperboot.com is er dus op ingericht dat je volledig vrij gebruik kunt maken van de 1350 kilometer (!!!) boezemwater in Noord-Holland. Het boezemwater omvat alle waterlopen in Noord-Holland, dus bijvoorbeeld De Zaan en het Noordhollands Kanaal, maar daarnaast alle kanalen en ringvaarten. Het boezemwater heeft overal hetzelfde niveau, zodat je (bijna) nooit sluizen hoeft te passeren. Je zoekt het stilste en mooiste plekje uit en daar plant je gewoon je steekstokken!

 

 

 

 

 

Service en deskundigheid.

Bij Karperboot.com krijg je de allerbeste begeleiding, tips en hulp bij problemen. Vele tientallen jaren karperervaring in Noord-Holland garanderen dat je een geslaagde trip maakt, zelfs als onervaren karpervisser. Elke boot is voorzien van alle nodige technische hulpmiddelen om prettig te kunnen vissen: er zijn hengelsteunen met beetverklikkers aan beide kanten en dankzij de huif kun je bij regenachtig weer altijd gewoon droog zitten vissen.
Als je wilt leveren we ook hengelsportbenodigdheden, boilies etc.
 
De buitenboordmotoren zijn splinternieuw en gemakkelijk te bedienen. Ze worden geleverd met een volle tank benzine, waarvan alleen het door jou verbruikte voor jouw rekening komt.


 

Hoe vind je de mooiste plekjes?

Karperboot.com heeft een aantal aantrekkelijke routes uitgezet voor één- of meerdaagse tochten door Noord-Holland. Je krijgt er kaarten bij met beschrijvingen van mooie visplekken, maar ook andere dingen als: restaurants, winkels, tankstations (benzine!), mooie dorpjes, hengelsportzaken, campings, etc.

 

 
Opstappen waar je wilt.

Je kunt op meerdere plekken in Noord-Holland opstappen en ook weer vertrekken.

Bij problemen zijn we 24/7 bereikbaar.
Daarom:

Wil je op de voordeligst denkbare manier één of meer prachtige dagen op het water doorbrengen: Karperboot.com is de oplossing!

 

Is het niet primitief?

We hebben gestreefd naar zo veel mogelijk comfort bij een lage prijs.

De kookmogelijkheid bestaat uit een kooktoestel met één pitje, en is dus vooral geschikt voor het maken van koffie en thee en voor kleine maaltijden.
Maar de horeca is nooit ver weg!
Er is een toilet aan boord. Wil je af en toe wat meer (sanitair) comfort, dan zijn er ook talloze mogelijkheden. Horecagelegenheden langs de routes bieden vaak soelaas. Verder hebben we contacten en afspraken met (water-) campings en bed-and-breakfast's langs de routes voor gebruik van douches. Dit staat allemaal vermeld op de kaarten.

 

 

En trouwens:

Je bent niet verplicht om te vissen. We hebben deze zomer gemerkt dat veel mensen het fantastisch vinden om een paar dagen op het water door te brengen, gewoon om mooie plekjes te zoeken, Nederland te verkennen, stadjes te bekijken, te fotograferen, te relaxen of vogels te observeren.

 

 

Waar moet je zelf voor zorgen?
  • Reserveren en vooraf betalen. (via deze site of via telefoon 06-14852111 en giro nr. 254739695 t.n.v. A. Postma Arboats (huur van de boot plus borgsom)
  • Plaats en tijd van opstappen afspreken en zorgen voor bereikbaarheid. (volledig opgeladen mobiel!)
  • Slaapzakken en warme kleding, regenkleding.
  • Eventueel: proviand en drank, koffie, thee, toiletpapier.
  • Hengeluitrusting. (kan evt. tegen bescheiden vergoeding worden gehuurd)

 


 
| ARBoats | Driehuizen | 06-14852111